Kolik | Velkommen til Koliknet.dk

Måske er det ved at være overstået for dig? Eller måske står du midt i det? Kolikken.

Med et barn på armen, der bare skriger og skriger, og tanker der farer rundt uden nogensinde at finde hvilke: Frustration, vrede, magtesløshed, træthed – og den underliggende lyst til bare at vende det hele ryggen og løbe ud i det glade liv igen.

Sådan havde jeg det i hvert fald, da min datter havde kolik.

Men jeg blev – selvfølgelig. For hvad andet kan man gøre. Om samtidig elsker man jo det lille myr, der ligger dér og græder og græder. Man vil jo så gerne hjælpe. Men hvad skal man gøre?

Da jeg selv var igennem kolikken med Maja, som er vores yngste af to piger, var jeg ærlig talt på sammenbruddets rand. Sådan føltes det i hvert fald. Ved hver en ledig stund sad jeg foran computeren og ledte efter nye gode råd. Nye ting, jeg kunne forsøge mig med. Men jeg synes det var svært at få et overblik. Det var ikke rigtig nogle steder, der helt var dedikerede til kolik, så de enkelte artikler, jeg fandt, kom altid til at handle om noget andet eller også var de ikke rigtigt fyldestgørende.

Det forsøger jeg nu at råde bod på med Koliknet.DK.

Min tanke er at samle alt den viden om kolik, som jeg kan opstøve, så alle kolikramte forældre har et sted at søge hen. Hvor de kan få gode råd og ny viden. Og kan skrige deres frustration ud i de kommentarer, som jeg håber, I har lyst til at bidrage med.

Håber I kan lide sitet! Det er lavet i bedste mening  – af én, der selv har prøvet det…

Kærlig hilsen, Malene


 

Leave a comment

Your email address will not be published.

*