Kolik | Mirakelmanden fra Odsherred

Du skal ikke have kigget mange debatfora igennem, før du falder over navnet Michael Cohrt. Det er som om, at hvis du har et kolikbarn, så er han den rene og skære frelser. Men hvem er han, hvad kan han – og er han virkelig så effektiv?

Måske er du allerede faldet over navnet Michael Cohrt? I kolikkredse er det som om, at han nærmest er en mirakelmager, og kigger man på kommentarerne i gæstebogen på hans hjemmeside, så er der bestemt heller ingen tvivl om, at han har hjulpet rigtig mange.

Hans klinik hedder Manuel Medicinsk Klinik og ligger i Nykøbing Sjælland. Han er uddannet som fysioterapeut og siden som kinesiolog og osteopat, og nogenlunde samme baggrund har de forskellige andre behandlere, som du kan møde på klinikken.

Behandlingerne tager udgangspunkt i osteopatien, som er læren om bindevæv – altså det væv, der sørger for at hele vores krop hænger sammen og at de forskellige dele fungerer i forhold til hinanden. Men for alle behandlerne gælder det, at de også gerne inddrager andre metoder, f.eks. kinesiologi.

En behandling for et lille barn koster 325 kr., og du skal regne med at behandlingen skal gentages efter 1-2 uger; og måske flere gange. Men det lader til, at det hjælper. I hvert fald er det ham, diverse jordemødre, sundhedsplejersker og til en vis grad læger i området henviser til, når man står med et kolikbarn, og da han altid sørger for, at man får en hurtig tid, når man har med et kolikbarn at gøre, så er det da bestemt værd at give et forsøg

Du kan læse mere om Michael Cohrt og hans klinik på hjemmeside www.michaelcohrt.dk
Foto: 123rf.com

 ***

Efter at have forsøgt med utallige midler og behandlinger for mit barns kolik, endte jeg med at bestille en tid hos Michael Cohrt. Det var ikke ham, jeg kom ind til, men en af de andre behandlere, og han virkede med det samme meget rolig og kompetent. Jeg skulle holde mit barn, mens han med forskellige teknikker masserede og aede mit barn, og det lod til at virke temmelig beroligende. Han kunne også ved hjælp af kinesiologi mærke, at hun vægrede sig ved det modermælkserstatning, som hun fik, så vi prøvede at skifte mærke, og det hjalp faktisk lidt.

Mia,Tølløse 

Leave a comment

Your email address will not be published.

*